Pro platby objednávek bankovním převodem č.ú. 679751002/5500 variabilní symbol je číslo objednávky / K objednávkám nad 1.000 Kč NEÚČTUJEME DOPRAVU! / Okamžitá chat podpora

Indiana Jerky sušené maso

Neohodnoceno
 
 
Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny.
Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem
Varianta
53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 53 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč 179 Kč od 53 Kč    
Značka Indiana
Kategorie Sušené maso
 

Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny. V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili maso na kamenech, na slunci bez jakékoliv další úpravy. Je vědecky dokázáno, že způsobem vysoušení při dodržení konstantní teploty a správného technologického postupu vyloučíme ze suroviny všechny nežádoucí bakterie, a zárodky, spolu se šťávami a tukem. Zbude nám zhruba 1 takto upraveného výrobku, který je ochucen přírodním kořením. Tyto jerky jsou vyrobeny z pouze přísně kontrolovaného masa pod vedením odborníků z vysoké školy chemicko technologické, katedra konzervace a zpracování masa. V současné době spadá do kategorie pochutin, jako jsou bramborové lupínky a pod., s tím rozdílem, že jsou zdravé a chutné. Použití 60 g Jerky nahradí požití hovězího steaku o hmotnosti 240 g se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Jrky se vyrábí v masokombinátu Planá, který jako jeden z prvních u nás splňoval podmínky pro zpracování masných výrobků pro vstup do EU. Je tedy vyráběn za nejvyšších hygienických opatření. Doporučujeme jej jako náhradní příjem proteinů v tělu přijatelné formě.

Postup výroby:

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Doporučené dávkování:

  • Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku.

Upozornění: Potravina.Skladujte při teplotě +5°C - +30°C.Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.Po otevření spotřebujte do 48 hodin.Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2.Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.

Počet dávek 1
Příchuť Hovězí natural
Velikost balení 25 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.